Højtider

Ritz Smørrebrød

MAD MED KÆRLIGHED

  Højtider

Julemenuer

ks til ost, Kr. 19 pr. kuvert.

JULEPLATTE 1       

• Valgfri sild*

• Æg og rejer m. mayonnaise og citron

• Frisk stegte rødspættefilet m. remoulade og citron

• Flæskesteg m. rødkål og agurkesalat

• Roastbeef m. remoulade, ristede løg og peberrod

• Ost m. peberfrugt og druer


Pris pr. kuvert kr. 129,-

Minimum 2 kuverter.



JULEPLATTE 2       

• Valgfri sild*

• Ferskrøget laks m. røræg, rævedressing og

   asparges

• Rejer m. mayonnaise og citron

• Flæskesteg m. rødkål og agurkesalat

• Leverpostej m. ristede champignoner, bacon og

   rødbeder

• Svinemørbrad m. løg og champignon á la creme

• Ost m. peberfrugt og druer



Pris pr. kuvert kr. 159,-

Minimum 2 kuverter.



Platterne kan eventuelt ændres efter eget ønske.


Ligeledes kan de laves som buffet for 10 kr. ekstra pr. kuvert (minimum 8 kuverter).


Hjemmelavet Ris á la mande kan tilføjes for Kr. 25 pr. kuvert.


Brød, smør og kiks til ost, Kr. 19 pr. kuvert.



s, kanel, kardemomme og løg.

JULEBUFFET 1

Valgfri sild*

• Frisk panerede rødspættefilet m. remoulade og citron

• Leverpostej m. ristede champignoner, bacon og rødbeder

• Æg og rejer m. mayonnaise og citron

• Hønsesalat m. bacon

• Frikadeller m. kartoffelsalat

• Flæskesteg m. rødkål og agurkesalat

• Hjemmelavet Ris a la mande m. kirsebærsauce


Pris pr. kuvert kr. 179,-

Minimum 8 kuverter.


JULEBUFFET 2

Valgfri sild*

• Frisk stegte rødspættefilet m. remoulade og citron

• Ferskrøget laks m. røræg, rævedressing og asparges

• Æg og rejer m. mayonnaise og citron

• Svinemørbrad m. champignons á la creme

• Leverpostej m. ristede champignoner, bacon og rødbeder

• Roastbeef m. kartoffelsalat og agurkesalat

• Flæskesteg m. rødkål og agurkesalat

• Hjemmelavet Ris a la mande m. kirsebærsauce eller

   Ostebord m. 3 slags oste, peberfrugt og druer


Pris pr. kuvert kr. 199,-

Minimum 8 kuverter.


Buffeterne kan eventuelt ændres efter eget ønske.


Valgfri sild*:

Marineret eller Karrysild med hårdkogt æg, løg og kapers eller

Julesild marineret i julebryg, anis, kanel, kardemomme og løg.